48% vækst – Salgsudvikling

Alm. Brand havde formuleret en ny strategi og de var ikke tilfredse med salgsudviklingen. Resultpartner assisterede med at løfte omsætningen i virksomhedens salgscentre. “Første gang, man møder Resultpartner’s konsulenter, mærker man, at de VIL resultater. Resultpartner’s metoder virker, og den vedvarende fokus på eksekvering og adfærdsændring gav storslåede resultater”.

“Det sker blandt andet gennem Eksekveringscoaching fra uge til uge, hvor vores ledere får udviklet deres Eksekverende lederskab. – De markante resultater – af Resultpartner’s indtog – taler et klart sprog” siger direktør Carsten Rothmann.

Det lykkedes Alm. Brand at få forbedret salget med ti procent hvert år de seneste to år i alle landets 15 salgscentre. “Resultpartner arbejdede i første omgang med de tre salgscentre, Randers, Helsingør og Glostrup. Her løftede salget sig med yderligere 38 procent, så man endte på en forbedring på i alt 48 procent de tre steder – Derefter implementerede vi metoden i alle salgscentre” fortsætter Carsten Rothmann.